Door het gebruik van natuurlijk licht in combinatie met de juiste compositie probeer ik mensen op een spontane maar vooral ontspannen manier vast te leggen.

Over mij

“Let’s talk about me” – Anne de Rijk,

Ik ben 34 jaar, moeder van een zoontje. Al ruim 14 jaar werk ik als eigen ondernemer op het strand, waarbij je dagelijks in een fotogenieke omgeving bent. Steeds vaker begon ik  gebeurtenissen vast te leggen en met vaak prachtig en heel divers licht is mijn passie voor fotografie ontstaan!

In 2013 ben ik verschillende fotografie cursussen gaan volgen om te ontdekken waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik het leukste vind om te doen. ‘Zie portfolio‘ Afgelopen jaar ben ik dan ook vol enthousiasme begonnen aan de vakopleiding voor professioneel Fotograaf! Hierin heb ik mijzelf gespecialiseerd in unieke portretfotografie op locatie, documenterende fotoreportages van evenementen, verhalende bruidsfotografie en interieur fotografie waarin ik graag een stukje styling mee neem.

Mijn Stijl

“Pure fotografie” – Taking the moment

Door het gebruik van natuurlijk licht in combinatie met de juiste compositie probeer ik mensen op een spontane maar vooral ontspannen manier vast te leggen. Maar ook voor interieur in combinatie met styling of Culinaire/Food fotografie vind ik een mooie uitdaging waarbij de nadruk extra wordt gelegd op compositie en kleur, en zie ik de foto’s vaak terug in een mooie brochure of website.

Diensten

Portret

Een ontspannen persoonlijke portretsessie op locatie naar keus: op kantoor, bij je thuis, in het bos op het strand of ergens in de stad. Graag maak ik een omgevingsportret waarbij ik je in een persoonlijke omgeving fotografeer.

Lifestyle

Onopgemerkt verzorg ik een Storytelling fotoreportage van je persoonlijke evenementen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een; familiefeest, (kinder)verjaardag, babyshower, diploma-uitreiking of gewoon een dag van jullie leven thuis of op een speciale plek! ``Just a day``

Zakelijk

Mijn Stijl en oog voor detail lenen zich goed voor het fotograferen van interieur, bedrijfsruimtes en culinaire/ food fotografie. Door mijn jarenlange ervaring met styling van diverse locaties en evenementen/ bruiloften weet ik hiervoor de juiste composities te creëren.

Events

Onopgemerkt verzorg ik fotoreportage van je zakelijk evenementen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een bedrijfsevent, feestelijke opening of expositie.

Testimonials

WORD LID VAN DE NIEUWSBRIEF